ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

DE ACADEMY VOOR MEDEWERKERS

Ons werkveld vereist van mensen dat zij zich opstellen als professionals. In het hart van een raffinaderij, op een terminal, een hectisch logistiek knooppunt of in een tunnel; allemaal werkterreinen met strikte regels, waarden, instructies en procedures. En terecht, want ze zijn letterlijk van levensbelang. Een professional voelt zich verantwoordelijk voor waar hij mee bezig is en spreekt collega’s aan als dat nodig is.

Geerdink heeft daarvoor – samen met Compass en Enigma – de Academy opgericht. We bouwen aan trots en professionaliteit. We vergroten vakkennis, vaardigheden en competenties. Niet alleen door medewerkers naar een opleiding of cursus te sturen. Maar door gericht met de bedrijfsdoelstellingen én persoonlijke ambities van medewerkers aan de slag te gaan.

Daarom durven we te zeggen dat ieder van onze medewerkers een professionele ambassadeur is van Geerdink.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.