ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Vervanging bluswaterleiding en plaatsing reduceerhuis

8 maart 2016

Geerdink heeft voor haar klant in de Botlek een deel van de bluswaterleiding vervangen en een reduceerhuis geplaatst. In het reduceerhuis wordt het drukverschil tussen twee bluswaterleidingen opgevangen. Binnen onze scope vallen de complete civiele en leidingwerk gerelateerde werkzaamheden. Denk aan tijdelijke brandwater voorzieningen, sleuven graven met behulp van een grondzuiger, en het leveren, monteren en plaatsen van GRE-leidingen en appendages. Deze zijn getest na het installeren door middel van een druktest op 24Bar. Verder zijn er regelkranen voor pressure reducing en pressure relief gemonteerd. Tot slot is de prefab behuizing – het reduceerhuis – geplaatst en zijn grondwerkzaamheden verricht zoals asfalteren, weg en infra leveren/aanbrengen en bestraten.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.