ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

COMPASS, ENIGMA EN GEERDINK

Geerdink werkt intensief samen met Compass en Enigma. Vanuit ons gedeelde gedachtegoed – niet de grootste maar de beste te willen zijn – zijn wij samen meer dan de som der delen. Het is onze tweede natuur om in meervoudige oplossingen te denken en onszelf uit te dagen om wat we vandaag goed doen, morgen nog beter te doen.

Mede dankzij onze complementaire werkvelden leren we van elkaar, delen kennis, dagen uit en vragen onszelf altijd af of iets veiliger, slimmer of efficiënter kan, zowel binnen Geerdink als met Compass en Enigma. Zo creëren wij meerwaarde voor onze klant. Getting Better Together.

COMPASS

Compass verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw project voor energie, communicatie en mobiliteit. We zijn dé specialist in complexe infrastructuur. We zorgen er vanaf de start voor dat we uw project, uw specifieke wensen en het beoogde eindresultaat door en door kennen. Compass is gevestigd in Rotterdam en in Suffolk (UK).

ENIGMA

Enigma is uw specialist in industriële reiniging en services voor industrie en overheid. Onze expertise is tankreiniging, druk vacuümreiniging, lage- en hogedrukreiniging, montage werkzaamheden, specialistisch reinigen,waterzuiveringsinstallaties en afvalverwerking. Het hoofdkantoor van Enigma staat in Spijkenisse.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.