ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

ENGINEERING

De kern van onze engineering is het optimaliseren van de waarde van een project over de gehele levenscyclus. Hiertoe werkt de engineeringsafdeling van Geerdink nauw samen met de uitvoeringsafdeling zodat uitvoeringsaspecten en –inzichten ook direct bij de ontwikkeling van doeltreffende en efficiënte oplossingen worden meegenomen.

Onze manier van engineering leidt ertoe dat wij u meerdere passende oplossingen voorleggen en samen met u – als klant – de best passende oplossing voor uw specifieke situatie kiezen. Wij informeren en vragen door naar de achterliggende opgave. We kijken verder dan de reguliere aanpak, nemen daarbij innovatieve oplossingen in beschouwing en zorgen ervoor dat we naadloos aansluiten op uw technische vraag.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.