ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Geerdink sponsort zeilschip de Eendracht

2 september 2014

Directeur Jos Versluis van Geerdink ondertekende deze zomer het nieuwe meerjarige sponsorcontract met Maureen Overdevest van Stichting Zeilschip de Eendracht. Geerdink is al sinds jaar en dag sponsor van de Eendracht omdat we graag ons steentje bijdragen aan de wereld om ons heen. We dragen de doelstelling van de Eendracht een warm hart toe. 

De Eendracht is gebouwd en ingericht om samen met jongeren in probleemsituaties te zeilen op zee. Achterliggende problematiek thuis, op school of in het sociale verkeer: op zee leren de jongeren niet alleen zeilen maar werken ze ook aan samenwerken, discipline, teamgeest en doorzettingsvermogen.

 

eendracht

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.