ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Spindelsleutel verbetert werkwijze

9 september 2014

Geerdink zet innovatieve spindelsleutel in op de EMO terminal

Dankzij de aanschaf van de innovatieve spindelsleutel wordt een fysiek zware klus – waarvoor normaal twee collega’s nodig zijn – een gemakkelijke en snelle handeling voor maar één collega.

Geerdink opent en sluit op de terminal van de EMO veelvuldig alle afsluiters omdat de bezinkput moet worden gereinigd of lekkages gerepareerd. Voorheen waren hiervoor twee collega’s van Geerdink nodig. Een fysiek zware klus die handmatig werd uitgevoerd en soms wel 5 tot 10 minuten in beslag nam. De spindelsleutel is een nieuw ontwikkeld krachtig stuk gereedschap, speciaal ontworpen om alle soorten afsluiters in infrastructurele leidingsystemen op een eenvoudige manier te openen of te sluiten. Met de spindelsleutel kan één persoon alleen en zonder inspanning de afsluiter openen of sluiten. De spindelsleutel telt ook nog het aantal slagen. Als het aantal slagen niet klopt, weet de gebruiker gelijk dat de afsluiter niet correct is dichtgedraaid. Met deze aanschaf werkt Geerdink nog veiliger, sneller en beter.

spindelsleutel

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.