ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

INFRASTRUCTUUR

Civiele en bouwkundige projecten gaan vaak samen met infrastructurele werkzaamheden. Geerdink streeft ernaar dat de bedrijfsvoering van haar klanten geen enkele verstoring ondervindt tijdens werkzaamheden. Wij voeren daarom de infrastructurele werkzaamheden zelf uit waardoor we het volledige proces beheersen en uw bedrijfsactiviteiten onverstoord door kunnen gaan.

Geerdink legt onder- en bovengronds kabel- en leidingsystemen aan voor alle bestaande toepassingen en van alle materiaalsoorten. Vaak gaat dit samen met het opbreken en terugbrengen van verharding of het uitvoeren van een bodemsanering. Om het proces optimaal te laten verlopen, voeren we deze zelf uit.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.