ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Nieuw bedrijfspand krijgt nul op de meter

12 juli 2017

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand is in volle gang. Inmiddels hebben we het hoogste punt bereikt en we verwachten eind van dit jaar samen met Enigma te verhuizen naar Brielle. Vanaf dan kunnen we zeggen dat we werken vanuit een 100% energie neutraal bedrijfspand met nul op de meter! Dat betekent dat we met ons nieuwe gebouw net zoveel (of meer zelfs) energie opwekken dan dat we nodig hebben.

Dit wordt gerealiseerd door meer dan 600 zonnepanelen te plaatsen op het dakvlak. Hierdoor is geen energie meer nodig van het net, sterker nog, we kunnen terugleveren aan het net. Het kantoor wordt voorzien van een centraal gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Voor de kantoorfunctie wordt het gebouw uitgerust met hoge isolatiewaarde voor de gevelelementen. Zo zal de volledig glazen voorgevel worden voorzien van tripleglas en aluminium lamellen. Hierdoor ontstaat er een enorme warmtereductie voor invallend licht.

Tevens is ervoor gekozen om geen gasaansluiting te maken. In het gebouw zelf wordt een topkoeling toegepast. Deze slimme installatie maakt dat je geen radiatoren hebt, maar dat verwarming en verkoeling uit het plafond komt.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.