ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Steeds sneller leren van elkaars fouten

17 maart 2016

Geerdink heeft een nieuw hulpmiddel in de strijd tegen het maken van fouten; mobiele veiligheidsapplicaties. Deze applicaties maken de leer- en verbetercyclus op onze werkvloer compleet. Bovendien bespaart het gebruik van smartphones en tablets voor het uitvoeren van inspecties en incidentmeldingen veel tijd. De applicaties die Geerdink gebruikt zijn van Safety Changer.

Door slim gebruik te maken van deze zogenaamde exponentiële technologieën in ons bedrijf kunnen we sneller en beter communiceren. Niet alleen intern maar ook met collega’s, subcontractors en klanten. De geleerde lessen willen we delen met elkaar en met de sector.

Uiteindelijk komt dit de snelheid en kwaliteit van ons werk ten goede.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.