ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Tankputten gekoppeld om te voldoen aan nieuwe richtlijn

29 november 2016

De vernieuwde PGS-29; 2016 V1.0 richtlijn heeft als gevolg dat veel tankterminals de huidige tankputten onder de loep moeten nemen met betrekking tot onder andere de dijkhoogte, dijkstabiliteit, dijkdoorvoeringen, vloeistofkerendheid en brandwerendheid. Geerdink brengt voor diverse opdrachtgevers de huidige situatie in kaart en engineert hier in overleg met de opdrachtgever een passende oplossing voor indien zaken niet voldoen.

Voor een opdrachtgever in de Botlek is in overleg met DCMR besloten de tankputten te koppelen door de tussendijken te verlagen en losse tankputten te koppelen middels duikerbuizen. Een duurzame en kostenbesparende oplossing waarmee de opvangcapaciteit van de tankputten direct is vergroot. Werkzaamheden zijn in volle gang. Wordt vervolgd!

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.