ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

TNO bekijkt toolbox

29 januari 2015

TNO onderzoekt toolboxmeetings van Geerdink – De vraag die zowel Geerdink als TNO bezighoudt is hoe we onze veiligheidsprestaties nog verder kunnen verbeteren. De KVGM-afdeling van Compass, Enigma en Geerdink werkt daarom graag mee aan het onderzoek van TNO om meer inzicht te krijgen hoe je de veiligheidscultuur verbetert. Hoe verhoog je het veiligheidsbewustzijn?

TNO bezocht onder andere verschillende toolboxmeetings van Geerdink en interviewde medewerkers, uitvoerders en projectleiders. De resultaten worden door TNO geanalyseerd en geïnterpreteerd en meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe methodieken die de veiligheid verbeteren. 

samenwerking en feedback

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.