ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Toolbox ‘Rolsteigers’

16 april 2015

Werken met een rolsteiger brengt het veiligheidsrisico “Werken op hoogte” met zich mee. Daarom organiseert de KVGM-afdeling van Geerdink toolboxen over dit onderwerp. De belangrijkste spreker tijdens deze toolboxen is de veiligheidskundige van Kaefer, de vaste leverancier van steigers bij Vopak.

Tijdens de toolbox wordt gesproken over de ondergrond en draagkracht van de rolsteiger, de maatregelen in verband met aanrijdgevaar, de anti inklimvoorziening, de zwenkwielen, het gebruik van de dubbele leuning, de kantplank en meer. De fabrikant is verplicht een gebruiksaanwijzing en montagevoorschriften te leveren aan de gebruiker.

Een rolsteiger mag alleen worden opgebouwd door medewerkers die op de hoogte zijn van de (montage)voorschriften van de rolsteiger. Bij Geerdink gaan we daarom een aantal medewerkers aanwijzen die hiervoor getraind en gecertificeerd worden. Zo werken we dagelijks aan het verbeteren van de veiligheid. 

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.