ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Training werken in verontreinigde grond/grondwater

5 mei 2014

Geerdink aannemersbedrijf – Medewerkers krijgen aanvullende training voor het werken in verontreinigde grond en/of grondwater.

31 maart 2014 – “Ik heb de DLP-training gevolgd en het certificaat behaald. Natuurlijk. Maar ik wil meer de diepte in. Ik moet weten wat ik doe en hoe het werkt”, aldus onze collega van Geerdink op het VTE-terrein.

Werken in verontreinigde grond en/of grondwater. In de keet van Geerdink op het VTE-terrein wordt daarover vandaag driftig gediscussieerd, onder leiding van onze afdeling KVGM. Tijdens deze training leggen de collega’s van Geerdink vragen voor aan onze veiligheidsdeskundigen en bespreken verschillende casussen.

Natuurlijk heeft Geerdink alle benodigde certificaten en hebben collega’s alle cursussen gevolgd om te werken in verontreinigde grond en/of grondwater. Maar deze extra training vanuit KVGM helpt onze collega’s om nóg beter te doen wat hen van hen verwacht wordt op het gebied van veiligheid en milieu. En daar is behoefte aan want het is een complexe regelgeving.

training

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.