ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Heiwerkzaamheden voor Vopak

27 maart 2015

Prachtig werk geleverd! Geerdink heeft vorige week voor haar klant, de Koninklijke Vopak, meer dan 70 heipalen trillingsvrij tot een diepte van 26,5 meter geboord, bewapend en gestort op een oppervlakte van 1.200m2. Voorafgaand aan deze werkzaamheden heeft Geerdink het ontwerp uitgewerkt voor de nieuwe railverlading. Na de sloop van de bestaande tanks en de heiwerkzaamheden start Geerdink volgende week met ontgraven en het storten van de funderingen.

Trillingsvrij heien

Het dagelijks werk van Geerdink is bouwen en onderhoud plegen onder de complexe omstandigheden van de industrie, terwijl we continu rekening houden met de processen van onze klant. De gekozen methode voor de heiwerkzaamheden is dan ook 100% trillingsvrij, zonder geluidshinder en zonder grondafvoer. Een stalen hulpbuis (voorzien van een losse boorpunt) wordt schroevend op diepte gebracht. Wanneer het gewenste paalpuntniveau is bereikt, wordt de wapening in de buis afgehangen en de buis gevuld met beton. De hulpbuis wordt verwijderd terwijl de boorpunt achterblijft. De schacht van de paal heeft een doorsnede van 460 mm.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.