ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Holle boor werkt sneller en veiliger

13 november 2014

Geerdink werkt veiliger en beter dankzij de aanschaf van holle boren. Er is geïnvesteerd in materieel waarmee veiliger en beter gewerkt kan worden. Het gaat om de holle boor met een aangesloten stofzuiger. Het gebruik van deze boor resulteert in een sneller boorproces en een nagenoeg stofvrije werkomgeving. Het gevaar op montagefouten wordt geminimaliseerd en de gezondheid wordt niet door fijnstof belast.

De boor zuigt het grootste deel van de fijnstof weg, voordat het in de lucht terecht komt. Door gebruik van de holle boor verdwijnt het fijnstof direct in de aangesloten stofzuiger. Bijkomend voordeel is dat de boorgaten achteraf niet gereinigd hoeven te worden zodat direct verder gewerkt kan worden. Geerdink werkt veilig, goed en betrokken!

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.