ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

Vernieuwing transportbanden

16 januari 2017

Onze klant in de Rotterdamse haven heeft de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. Vanuit de hele wereld komen de grootste zeeschepen bij de EMO voor de kade. Met de state-of-the-art terminalinrichting worden zeeschepen snel en zorgvuldig gelost. De lading vindt vervolgens grotendeels geautomatiseerd zijn weg over de terminal voor opslag, bewerking, of overslag. Het gehele terrein is ca. 17ha en de transportbanden aan de kade zijn meer dan 1300 meter lang. Een groot aantal transportbanden is het afgelopen jaar vernieuwd.

Geerdink heeft de benodigde grond-, hei- en betonwerkzaamheden verricht waarop de constructies komen voor de vernieuwde transportbanden. Tevens is een nieuwe betonnen geprefabriceerde trafo-ruimte geplaatst op het dak van de huidige trafo-ruimte. Tijdens deze werkzaamheden gaat de dagelijkse bedrijfsvoering door. Zodra een schip aan de kade ligt, heeft dit voorrang. Daar ligt dan ook de uitdaging. Dankzij dagelijks overleg voor de afstemming van de werkzaamheden met alle disciplines is dit uitdagende project tot een goed einde volbracht. De intensieve samenwerking met onze opdrachtgeefster EMO is daarbij van groot belang geweest.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.