ONZE WERKWIJZE
We willen de beste zijn,
niet de grootste

Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Enigma èn met Compass en Geerdink.

Meer >

MAATSCHAPPELIJK
Verantwoord
Ondernemen

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen én duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Meer >

VEILIG, GOED EN BETROKKEN
We investeren voortdurend

Op die visie berust onze aanpak die standaard werkwijzen – met als doel betrouwbaarheid, helderheid en voorspelbaarheid op hoofdlijnen – aanvult met flexibiliteit in de uitwerking en maatwerk voor iedere klant

Meer >

WERKWIJZE

Onze werkwijze is gebaseerd op twee pijlers. De eerste pijler is ons streven altijd naadloos aan te sluiten op het proces van onze klant. Wij zijn ons bewust van de reële afbreukrisico’s bij werkzaamheden op het terrein van de klant.

Door vooruit te denken en minutieus proces- en projectmanagement zijn wij een onzichtbare schakel. Wij streven ernaar dat uw bedrijfsvoering niet wordt verstoord of oponthoud ondervindt.

De tweede pijler is de ambitie om niet de grootste maar de beste te willen zijn. Als je de beste wilt zijn, dan moet je blijven bewegen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering door vragen te stellen en kennis te delen, binnen Geerdink èn met Compass en Enigma. Wat ons verbindt is dat we alle drie de beste willen zijn in onze markt en dus altijd de ruimte voor verbetering zoeken.

Doordat onze werkvelden complementair zijn aan elkaar, leren we van elkaar en op die manier creëren we meerwaarde voor onze klant. Getting Better Together.

Lees hier de beleidsverklaring van Geerdink.

Thanks!

Hi, kijk voor onze vacatures op de vacature pagina of neem contact met ons op via de chat button.